marți, 24 februarie 2009

Digital Marketing Forum pur si simplu

Numai astazi nu e miine! Adica trebuie sa treaca mai putin de 24 de ore pina cind va incepe a treia editia a Digital Marketing Forum. De ce scriu despre asta? Pentru ca organizatorii, adica Evensys, ma enerveaza! Si nu e prima data. Adica oamenii astia, desi„ abia au invatat sa stea copacel” (firma are mai putin de trei ani), STIU cum sa organizeze numai evenimente de nota 10.

In aceasta categorie se inscrie si Digital Marketing Forum 2009, iar evenimentul este un forum dedicat marketingului interactiv in new media.

De ce il consider important? Nu numai pentru ca aduce sub acelasi acoperis o serie de personalitati in domeniu, din tara si din strainantate, dar asa cum stie tot mai multa lume, viitorul este al internetului. Mai vreti si alte argumente? Ok. Criza economica si-a pus amprenta peste tot si toate. Inclusiv pe piata de publicitate. Si-atunci, credeti ca e putin lucru sa vina cineva care sa-ti ofere un „curs intensiv” despre cum poti sa faci bani? Pentru ca, in esenta, cam asta vor avea de invatat toti cei care au avut inspiratia sa se inscrie la aceste seminarii. Si vor mai avea de invatat despre ce inseamna creativitate in publicitatea online.

A, poate n-ar fi rau de adaugat ca exista si un concurs. Initiat de Cristi Manafu. Despre ce e vorba,cine, ce si cum poate cistiga? Doar un click pe www.digitalforum.ro va desparte de toate informatiile de care aveti nevoie. Acum, cit mai e timp!

Si apropo, are cineva idee de ce majoritatea celor inscrisi sunt oameni care, in general, stiu cu ce „se maninca” publicitatea si marketingul online?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu