miercuri, 27 iunie 2007

sa-l dam in judecata pe videanu

Cred ca nu exista bucurestean care sa nu se fi saturat de MAREA ASFALTARE a lui Adriean Videanu. Nu exista loc in Bucuresti in care sa nu dai de niste lucrari, de niste restrictii de circulatie aparute peste noapte si de sensuri unice sau cai de acces blocate. Inutil sa amintesc despre toti nervii pe care ti-ii faci in ambuteiajele fara sfirsit, de timpul pierdut in trafic si de toate problemele care decurg de aici.
Din toate aceste motive, dar si din multe altele care au legatura cu acest lucru, mi-am propus infiintarea unei asociatii care sa-l dea in judecata pe primarul Adriean Videanu.
E drept ca el a primit niste fonduri pentru reabilitarea orasului, iar banii trebuie cheltuiti intr-un timp bine determinat, dar nici macar in aceste conditii nu cred ca era firesc sa sparga 10 oua, cand tigaia lui de omleta are capacitate pentru patru oua. Asta fara sa mai vorbim despre faptul ca graficele lucrarilor sunt mereu incalcate, iar o lucrare finalizata azi este reluata peste o luna de zile etc, etc.
Cu cat ne vom strange mai repede si mai multi cu atat avem mai multe sanse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu